Generel information

Produkter

ShowCases

Kontakt

Forside

 

Vision, Mission og Ide

Vi er leverandør til mindre og mellemstore virksomheder. Vi ønsker at være med til at skabe gode økonomiske resultater hos virksomheder, som ønsker vækst via internettets mange muligheder. Vi tilbyder en række produkter, som vi står 100% inde for. Dertil har vi gode erfaringer gennem vores 10 års lange eksistens.

Ideen er, at tilbyde CMS-løsninger til overkommelige priser med vores professionelle hjælp. Hertil er det muligt at koble nogle tillægsydelser såsom oversættelse og søgemaskineoptimering.

Support og vejledning sætter vi meget højt, så kunden ikke sidder tilbage med spørgsmål efter udarbejdet design.

Processen

Vælger du os som leverandør, vil processen foregår som følger. Vi fremsender en formular på det bestilte, som en slags bevis på den løsning du modtager fra os. Formularen skal underskrives og sendes tilbage til os. Så snart dette er gjort fremsender vi faktura og arbejdet påbegyndes. Kunden bliver løbende informeret om, hvor i design-forløbet vi befinder os.

Efter modtaget formular tager en udvikling af en af vores web-løsninger ofte 1 uge, alt efter hvor meget der skal designes og programmeres. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.


Mere om os:

WebBasic
WebPro
Webshop
Søgemaskineoptimering

Oversættelse
Google Adwords
Bliv set på google!
Partnere
 


Computer tilbehør
Copyright, Alle Rettigheder forbeholdes MJMdesign.dk |