Generel information

Produkter

ShowCases

Kontakt

Forside

 

Produkter

Vi tilbyder alt inden for webdesign, søgemaskineoptimering, webhotel og domæne. Efterspørger du noget, som vi ikke har på vores site, bør du kontakte os, vi vender tilbage inden for 12 timer med svar.

Vi laver primært løsninger i Content Management System. Vi står for designet og opbygningen af hjemmesiden, mens din virksomhed står for udvikling af teksten til hjemmesiden.

Derudover tilbyder vi webhotel og domæne registrering på vores server, dette er en stor fordel, da vi derved hurtigt kan hjælpe, hvis der skulle opstå nogle problemer.

Webdesign

Søgemaskineoptimering

Webhotel og domæne

Vi tilbyder webdesign opbygget i CMS-systemer til virksomheder. Vi har stor erfaring. Har vi ikke den rette kompetence til det du efterspørger, henter vi hjælp udefra, så du er sikret, at din løsning bliver bæredygtig.

Vi tilbyder søgemaskineoptimering af hjemmesider. Vi omskriver hjemmesiden kodemæssigt, så den passer til søgemaskinerne. Derved sikrer du en højere placering i søgemaskinens database.

Vi tilbyder webhotel og domæne registrering. Derved har du det hele samlet ved én udbyder og kun os, du skal kontakte, hvis problemer skulle opstå.

Læs_mere_billede Læs_mere_billede Læs_mere_billede

Oversættelse

Reklamering

Fotografering

Er du på vej til internationalisering? Ønsker du oversættelse til og fra sprog, klarer vi også det. Vi tilbyder oversættelse til og fra følgende sprog: svensk, norsk, finsk, engelsk, tysk fransk, islandsk og spansk.

Vi reklamerer for alle slags virksomheder, uanset målgruppe. Vi har store erfaringer og gode resultater ved brug af google adwords.

Vi fotograferer til alle formål; webdesign, grafiske fremstillinger, dyr, udstillinger mv. Kontakt os for mere information.

 Læs_mere_billede  Læs_mere_billede  Kontakt_billede

Cubecart betalingsmodul

   

Mangler du Cubecart betalingsgateway til Fribetaling´s produkter?, Vi har udarbejdet et simpelt, men overskueligt betalingsgateway til Cubecart.

   
 Læs_mere_billede    

Det kan vi:

WebBasic
WebPro
WebShop
Søgemaskineoptimering

Oversættelse
Google Adwords
Bliv set på google!
Partnere
 

Udvalgte partnere:

Link bytte?
Link bytte?
Link bytte?


USB WIFI adapter | Computer taske | Hardware blog | Vinderliste.dk
Copyright, Alle Rettigheder forbeholdes MJMdesign.dk | Produkter