Generel information

Produkter

ShowCases

Kontakt

Forside

 

Optagelse i søgemaskinerne, hvordan?

Hvordan får jeg min hjemmeside med i søgemaskineresultaterne?

Det første du skal gøre når du har en ny-opstartet hjemmeside er at få dit link tilføjet så mange steder som overhovedet muligt på internettet. De fleste søgemaskiner søger efter nye hjemmesider via nettets links. Dvs. at en søgerobot finder en hjemmeside som har f.eks 5 links. Søgerobotten går videre ud af disse 5 sider og finder måske ydderligere 5 links. Hvergang søgerobotten er kommet igennem en side tilføjer søgerobotten siden til søgemaskinens index, så brugere som bruger den pågælende søgemaskine kan finde siden. Det er derfor det er vigtigt at tilføjge din side til så mange sider som overhovedet muligt.

Jeg vil med i Google, hvad gør jeg?

Hvis du vil med i google er der én ting du skal gøre og én ting du IKKE skal gøre.

Du skal gøre følgende:
Download googles pagerank toolbar og installer den på din computer. Når du åbner din internet eksplore vil du bemærke at en ny linie i menu-bjælken er tilføjet. Denne bjælke indeholder en pagerank måler. PageRank betyder hvor relevant din hjemmeside er i forhold til andres hjemmeside. Har du ingen pagerank er det fordi du sandsynligvis ikke er optaget i google endnu. Såsnart du har installeret denne toolbar, leder du efter en link-hjemmeside som har en høj pagerank (Mellem 2 og 4 er fint). Tilføj dit link og vent mellem 3 og 7 dage. I denne periode har googles søgerobot været omkring din hjemmeside og tilføjet alle dine sider i googles index.

Du skal IKKE gøre følgende:
Google har desuden en "tilføj link" side. Det tager ca. 4 uger at blive tilføjet via denne. Men når man kan komme med i indexet på 3 til 7 dage er det jo meget bedre.

Hvor lang tid går der før jeg er optaget i søgemaskinerne?

Hvis du følger mit råd mht. google tager det somsagt 3 til 7 dage før du er optaget. Hvis det gælder andre søgemaskiner såsom jubii er der en ventetid på 1/2 til 1 år før man bliver optaget. Men man kan selvfølgelig betale sig til at blive optaget med det samme.


Skal jeg foretag mig andet end at tilføje mig til så mange sider som muligt?

Jo flere hjemmesider der linker til dig, desto højere op i søgeresultaterne vil du komme. Få så mange sider til at linke til din hjemmeside, så vil du få en bedre plads i søgeresultaterne. Har du flere hjemmesider skal du få dem til at linke sammen på hver side, kender du nogen som har en hjemmeside som du kan bytte links med osv.

Vi tilbyder denne service så din hjemmeside kommer til tops i søgeresultaterne. Kontakt os for mere information.

 

Det kan vi:

WebBasic
WebPro
WebShop
Søgemaskineoptimering

Oversættelse
Google Adwords
Bliv set på google!
Partnere

Relevante artikler:

Metakoder
Optagelse i søgemaskinerne
Søgemaskineoptimering
 

Udvalgte partnere:

Link bytte?
Link bytte?
Link bytte?


Computer tilbehør

Copyright, Alle Rettigheder forbeholdes MJMdesign.dk |